Castle Stones

Sinds begin 2012 zijn wij sterdealer van de Castle Stones vloeren. Deze prachtige, unieke vloer is de ideale basis voor een mooi en tijdloos interieur. 

De door Maurits Simonette ontwikkelde ‘Castle Stones’ zijn handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De uit innovatieve materialen en gemalen marmer geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen. De basis van de Castle Stones is dezelfde als die van de grondstof steen, maar wordt op een hedendaagse nieuwe manier handmatig vervaardigd. 

In onze winkel in Kwadijk hebben wij allerlei soorten liggen.
100 m2 Dallen Old Grey
100 m2 Dallen Mix 7 kleuren
20 m2   Bricks Old Grey
15 m2   Bricks Mix 7 kleuren
15 m2   Big Bricks Old Grey
2 m2     Terra Stones Old Grey
2 m2     Terra Stones Brown Grey  

U kunt onder het genot van een kopje koffie rustig deze prachtige vloeren bekijken.

Wij verzorgen ook het leggen voor u, wij doen dit altijd in eigen beheer. Ons vaste team van 2 leggers doen dit al jaren 5 dagen per week door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Wij besteden niks uit aan derden. Onze ervaring is inmiddels ons sterkste punt geworden en onderscheidt ons ook van andere dealers.                    

Voordelen van Castle Stones

De Castle Stones dienen op een vlakke ondergrond gelegd te worden.

‘’ De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzonder nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek’’
De Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

De Castle Stone vloeren zijn leverbaar in 10 modellen (Loft, Dalle, Bricks, Dalle Paris, Big Bricks, French Bricks, Oak Bricks, Cobble Stones, Terra Stone, Versailles ) en elk in negen kleurencombinaties

Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Danny (06-11512036)

Technische documentatie

Zonder toestemming van De Wilgengaarde mag er geen enkele foto op deze website worden overgenomen of gedupliceerd.
Photos by De Wilgengaarde | Powered by Erik Bouwers, www.erikbouwers.nl
De Wilgengaarde | Huis- en Tuindecoratie